A SZENT KERESZT OLTALMÁBA AJÁNLOTT BLOG. XVI. BENEDEK PÁPA ÉS ACKERMANN KÁLMÁN ATYA TISZTELETÉRE AJÁNLOTT BLOG.

2014. március 14., péntek

Március 15-től új blog!

Új, zenei blogot indítunk szombattól. Ezen a blogon zenével, egyházzenével kapcsolatos írások, tanulmányok lesznek, valamint videó formájában zenék. Igyekszünk mindig az aktuális liturgikus időszaknak megfelelően frissíteni a lapot.
Időnként aktualitások lesznek a hazai és külföldi zenei életből. Bemutatunk több híres kórust, zenészt, zeneszerzőt, akik szebbé teszik világunkat. 
Célunk a zene és a hit találkozásának bemutatása, felfedezése, értelmezése. Egy-egy egyházzenei kompozíción való elmélkedés, a hitből fakadó zeneszerzés megismerése. Előadásmód hívőként, éneklés, zenélés az Egyházban... Sok érdekes megközelítési mód létezik, melyek mindegyikét szeretnénk felfedezni, megérinteni. Ha van ideje egy kávéra, nyissa meg új blogunkat!

SZTK - zenei blog: ahol zene és hit találkozik. A Szent Kereszt Tisztelőinek Blogja zenei kávézója. Március 15-től elérhető mindenki számára! 

"A honorárium kérdése teljesen mellékes. Ilyen kompozíciókat nem azért írok, hogy pénzt keressek velük, hanem belső katolikus szívbéli szükségletből." Liszt Ferenc


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...